Televisió

'Harry Potter', el 2026

Warner Bros. Discobery treballa amb aquesta data per estrenar la sèrie sobre el popular mag. El projecte encara no té ni ‘showrunner’ ni repartiment.

harry potter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’adaptació televisiva de Harry Potter continua en marxa. Segons David Zaslav, CEO de Warner Bros. Discovery, la intenció de la companyia és estrenar-la el 2026. La sèrie es podrà veure a Max, la plataforma que combina els continguts d’HBO Max i Discovery, l’arribada de la qual a Europa s’efectuarà al llarg d’aquest any.

“No hem estat tímids sobre el nostre entusiasme entorn de Harry Potter”, va dir Zaslav durant una reunió sobre els resultats econòmics del grup audiovisual, en la qual també va actualitzar l’estat d’El caballero de los Siete Reinos, el nou spin-off de Joc de trons.

Segons Variety, el directiu va relatar als inversors que fa unes setmanes va ser a Londres amb Casey Bloys, cap de continguts d’HBO, i amb Channing Dungey, presidenta de Warner Bros. Television, per parlar sobre la sèrie amb J. K. Rowling, l’autora de la saga literària. “Totes dues parts estem encantades de tornar a posar en marxa aquesta franquícia. Les converses van anar molt bé, i no podríem estar més entusiasmats amb el que tenim al davant”, va afirmar Zaslav.

Després de diversos anys de rumors i desmentiments sobre l’existència del projecte, la companyia va anunciar oficialment la sèrie l’abril passat. La ficció estarà formada per set temporades, una per llibre, i s’estendrà al llarg d’una dècada. Serà una “adaptació fidel” de les novel·les, segons WBD, que ara està mateix està centrada a buscar productor creador.

“El primer pas serà escollir showrunner i, quan el tinguem clar, podrem començar a decidir el repartiment. El més difícil serà configurar l’elenc de les dues primeres temporades, en què els protagonistes seran més joves, d’uns 11 o 12 anys”, va apuntar Zaslav en la trobada.

tracking