Agenda

'Dibuixar el vi'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Dibuixar el vi'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘DIBUIXAR EL VI’

Tast de vins en què, a partir de les explicacions del sommelier, intentarem dibuixar el vi de manera sensitiva. Hi haurà també una xerrada: El vi en la història de l’art. Hora: 20.30 h. El Celler d’en Toni. Ordino. CONFERÈNCIES

‘EL RACÓ DE L’ARTESÀ, “PECES ÚNIQUES AMB TINTS NATURALS”

Vine a conèixer Color Botànica, una empresa creativa dedicada als tints naturals, dels colors que ens regalen les plantes fins a la confecció de peces úniques. Amb Sara Valls. Hora: de 19 a 21 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘ACTE DE CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LES MALALTIES MINORITÀRIES’

Joan Verdú i AMMA conversen amb el psicòleg Tomàs Navarro per compartir-nos unes lliçons de resilència. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

CURSOS I TALLERS

‘TALLER PRÀCTIC PER A LA GENT GRAN’

Una oportunitat per aprendre sobre la tecnologia mòbil de la mà d’autèntics professionals d’aquest àmbit. Hora: 11 h. Casal del Poble. Encamp.

‘SEXE A CASA, PARLEM-NE’

Un taller adreçat a aquelles famílies que busquen respostes, que no saben com abordar el tema de la sexualitat i que volen acompanyar els seus fills en el seu descobriment. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

CONCERT DEL SYNTHÈRE QUARTET

Concert protagonitzat pel Synthèse Quartet, guanyadors del 1r premi del Concurs Internacional Cambra Romànica, de 2023. Hora: 21 h. Hotel Nòrdic. Canillo.

‘QUAND LE CERVEAU FAIT SWINGER SES NEURONES’

Concert-conferència de Rolling String Quartet. Hora: 21 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

LLETRES

‘LA INVESTIGACIÓ EN L’ÀMBIT EDUCATIU’

Es presentarà el llibre que recull les ponències presentades als 15ens Debats de Recerca realitzats l’octubre del 2022. Hora: de les 18 a les 19 h.

Sala d’actes de MoraBanc. Andorra.

tracking