Televisió

Les sèries del mes (II)

El debut de Guy Ritchie a la televisió amb ‘The gentlemen’ i un thriller sobre el narcotràfic ambientat al port de Barcelona, altres estrenes destacades del març

Les sèries del mes (II)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

–The gentlemen: la serie, 7 de març a Netflix. La primera sèrie de Guy Ritchie aprofundeix en el món criminal de la pel·lícula homònima del 2019, The Gentlemen. Theo James és Eddie Horniman, un home que en heretar la finca rústica del seu pare descobreix que l’immoble forma part d’un imperi del cànnabis. Decidit a mantenir a la seva família lluny de les urpes dels mafiosos, Eddie intentarà vèncer-los pel seu compte.

–Mary & George, 8 de març a Skyshowtime. Julianne Moore és Mary Villiers, una dona d’origen humil i enorme ambició que educa al seu segon fill, George (Nicholas Galitzine), perquè sedueixi al rei Jacob VI d’Escòcia i I d’Anglaterra (Tony Curran). A través d’audaces intrigues, Mary i George aconsegueixen convertir-se en la família més poderosa d’Anglaterra. La sèrie ha estat escrita per D. C. Moore (Killing Eve), inspirada en el llibre The King’s Assassin de Benjamin Woolley.

–Un nuevo amanecer, 10 de març a Atresplayer. Yolanda Ramos es posa en la pell Candela, una actriu i humorista que ha tocat fons i que, a causa dels seus problemes amb l’alcohol i les drogues, acaba en un centre de desintoxicació, on trobarà l’oportunitat d’agafar les regnes de la seva vida. En el repartiment figuren també Cecilia Freire, Vicky Peña, Àgata Roca, Pau Durà o Abril Zamora.

–Las chicas del autobús, 15 de març a HBO MAX. Quatre dones periodistes es converteixen en família seguint, parada rere parada, la campanya electoral a la Casa Blanca als Estats Units. La història se centra en Sadie McCarthy (Melissa Benoist), nostàlgica d’una època passada del periodisme que, malgrat les diferències, acaba intimant amb tres de les seves col·legues.

–Mano de hierro, 15 de març a Netflix. Chino Darín, Jaime Lorente, Natalia de Molina, Enric Auquer, Sergi López i Eduard Fernández protagonitzen aquesta sèrie creada i dirigida per Lluís Quílez, un thriller ambientat al port de Barcelona. La sèrie gira entorn del tràfic de cocaïna que s’oculta en els milers de contenidors que arriben cada dia a la terminal marítima de la capital catalana.

Such brave girls, 19 de març a Filmin. Produïda per A24, responsable d’èxits com Euphoria, Such Brave Girls és una de les sèries estrella de la BBC aquest 2024, una comèdia familiar irreverent sobre dues germanes que viuen al costat de la mare soltera. Es tracta d’una sitcom, formada per sis episodis de 20 minuts, creada per Kat Sadler, que també n’és protagonista.

tracking