Agenda

Màgia de prop

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Màgia de prop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÀGIA

MÀGIA DE PROP

Els diumenges al vespre podeu gaudir d’un sopar excepcional acompanyat per la màgia de Jorge Jaime, el qual s’aproparà a les taules delectant-vos amb els seus jocs de màgia i endevinació. Hora: de 20 a 22 h. Blót. Canillo.

VISITES

VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ ‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Guanyadora de més de quinze premis i nominada en nombrosos certàmens internacionals, és una mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. Hora: 12 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

EXPOSICIONS

‘REFUGIATS. ANDORRA, PAÍS D’ACOLLIDA’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra, i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

‘EUREKA?’ CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 16 de març.

‘RUTES ITALIANA’

L’exposició arriba a Andorra després de recórrer el món per explicar, a través de l’alpinisme, com es pot entendre el territori de muntanya, els valors que comporta aquest entorn i la importància de la consciència ambiental en les pràctiques d’accés als hàbitats naturals. Palau de gel. Canillo. Fins al 15 de març.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Fotografies d’Alain Ernoult. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

‘EL FERRO A TRAVÉS DE LA HISTÒRIA’

Exposició dels guanyadors i finalistes del 1r Concurs fotogràfic sobre el ferro a través de la història, coneixent els museus i els monuments de l’itinerari europeu de la Ruta del Ferro dels Pirineus. Per tot el poble. Ordino.

tracking