Televisió

Les sèries del mes (i III)

Les estrenes del març es completen amb títols com ‘Palm Royale’ o l’arribada d’una de les ficcions més ambicioses de Netflix, ‘El problema de los tres cuerpos’.

Les sèries del mes (i III)

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Palm Royale, 20 de març a Apple TV+. Ambientada en un selecte club de camp de Florida, el 1969, la trama gira entorn de Maxine Simmons (Kristen Wiig), una mestressa de casa amb pretensions d’entrar en l’alta societat local. El repartiment compta també amb la model Kaia Gerber –filla de Cindy Crawford–, Carol Burnett, Laura Dern i una actuació estel·lar del cantant Ricky Martin.

El problema de los tres cuerpos, 21 de març a Netflix. Una de les apostes més ambicioses de la plataforma de Los Gatos és aquesta adaptació del primer lliurament de la trilogia de ciència-ficció de l’escriptor xinès Liu Cixin, tot un best-seller. La versió televisiva va a càrrec de David Benioff i D. B. Weiss, guionistes de Joc de trons, i d’Alexander Woo (True blood). L’argument se centra en la creació d’un programa militar xinès per posar-se en contacte amb vida extraterrestre durant la guerra freda. A la resta del món, mentre uns planegen donar la benvinguda a uns éssers superiors, d’altres es preparen per lluitar contra la invasió.

Altres sèries destacades que s’estrenen aquest mes de març són:

La aventuras (completamente inventadas) de Dick Turpin, ja disponible a Apple TV+. Una comèdia d’època sobre la vida del famós lladre anglès.

La muerte y esas cosas, 5 de març a Disney+. Una trama criminal en un creuer de luxe.

Belgravia, the next chapter, 11 de març a Movistar Plus+. Spin-off de Belgravia.

Manhunt: la caza del asesino, 15 de març a Apple TV+. Thriller conspiratiu entorn de l’assassinat d’Abraham Lincoln.

Coppola, el representante, 15 de març a Disney+. Sèrie argentina que s’endinsa en la vida del representant de Maradona.

X-Men 97, 20 de març a Disney+. Es tracta de la primera seqüela animada dels mutants de Marvel des de l’any 1992.

tracking