Televisió

Retard justificat

La tercerca temporada de l’exitosa ‘Euphoria’ no arribarà a HBO fins al 2025. El creador, Sam Levinson, està reescrivint els guions per incloure qüestions “existencials”.

Retard justificat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estrena de la tercera temporada d’Euphoria s’està retardant per un motiu de pes. Encara que la segona tanda de capítols es va llançar a principi del 2022, els nous episodis no arribaran fins al 2025. Per què hauran d’esperar tant de temps els seguidors d’una de les sèries més reeixides i aplaudides d’HBO Max? L’actor Colman Domingo acaba de donar la resposta.

En aquest sentit, l’intèrpret que dona vida a Ali Muhammad ha assegurat que el creador de la sèrie, Sam Levinson, està reescrivint els guions de la segona temporada per tal d’actualitzar-los al màxim i introduir qüestions “existencials”.

Levinson “és una persona que escriu i reescriu i escriu i reescriu de nou”, ha relatat l’actor en una entrevista amb GQ. Pel que sembla, el guionista vol que Euphoria abordi els temes “que són realment importants”, ha afegit l’intèrpret. “L’única cosa que puc dir de moment és que està molt interessat en la qüestió existencial de qui som ara, en les nostres ànimes. Això és el que vol anar descobrint als espectadors al llarg de la tercera temporada”, ha destacat l’entrevistat.

D’altra banda, Domingo ha negat que els rodatges siguin “infernals”, tal com va publicar al seu dia The Daily Beast. “No hi ha ningú que et maltracti al set de gravació d’Euphoria. Sam Levinson és alegre i col·laborador, sempre manté una actitud positiva i no podria ser un major defensor dels actors”, ha assegurat.

El retard de la tercera temporada de la sèrie també es deu al fet que Sam Levinson va estar ocupat amb un altre projecte per a HBO. Es tracta de The Idol, sèrie estrenada el 2023 i en la qual va invertir gran part del seu temps durant els últims anys. La ficció va ser cancel·lada després d’una temporada que va rebre nombroses crítiques negatives.

tracking