Agenda

Sopar concert solidari

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Sopar concert solidari

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

SOPAR CONCERT SOLIDARI

A benefici de projecte educatiu de Mans Unides. Actuen el Cor de Rock d’Andorra, Ladis B, Carla Iglesias, Elisa Campos, Jordi Ballesté, Bernat Gulay i Alex Orona. Hora: 20.30 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella. TALLERS

TALLER DEGUSTACIÓ DE TE ORIENTAL I MOCHIS

Una experiència nova que et portarà a saber més sobre la història del te en la cultura oriental, que es remunta a més de 4.000 anys enrere a la Xina, on es va originar. Hora: 19 h. Biblioteca Comunal. El Pas de la Casa. Encamp.

CONFERÈNCIES

‘EL CAMÍ DE L’EGO O L’AMOR’

Obtindràs eines sanadores i acompanyament del teu camí del despertar de la consciència. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CURSOS

‘IOGA SUAU PER A PERSONES AMB CÀNCER O MALALTIES CRÒNIQUES’

Ajuda a descomprimir les articulacions i mobilitza suaument els teixits; és una forma de fer exercici, de manera molt tranquil·la i adaptada. Hora: 11.30 h. Centre Mosaic. Andorra la Vella.

MÚSICA

ANA TIJOUX

Ana Tijoux és l’artista xilena referent del hip-hop llatinoamericà i el seu impacte és cada vegada més global. Hora: 21.30 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

CONCERT DE GUITARRA SEDA A CÀRREC DE SILVIA NOGALES

Un viatge a través de les llums i les ombres, de l’experiència vital d’una dona anònima que podria ser qualsevol de nosaltres. Hora: 21 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

LLETRES

‘L’ÉVÉNEMENT’, LECTURA COL·LECTIVA D’EXTRACTES DE L’OBRA D’ANNIE ERNAUX

Annie Ernaux va rebre l’octubre del 2022 el Premi Nobel de Literatura “pel coratge i l’agudesa clínica amb què revela les arrels, les distàncies i les limitacions col·lectives de la memòria personal”. Hora: 19 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

‘L’ANTIC PAÍS ANTIC. LA ROMANITZACIÓ DE L’URGELLET I ANDORRA’, DE QUIM VALERA

Apropeu-vos i coneixeu com era aquest antic país antic i com es va produir la romanització a l’Urgellet i a les Valls d’Andorra. Hora: 19 h. Biblioteca comunal. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘REFUGIATS. ANDORRA, PAÍS D’ACOLLIDA’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

‘RUTES ITALIANES’ L’exposició arriba a Andorra després de recórrer el món amb l’objectiu d’explicar, a través de l’alpinisme, com es pot entendre el territori de muntanya, els valors que comporta aquest entorn i la importància de la consciència ambiental en les pràctiques d’accés als hàbitats naturals. Palau de Gel. Canillo. Fins al 15 de març.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Fotografies d’Alain Ernoult. “La sisena extinció”, guanyadora de més de 15 premis i nominada en nombrosos certàmens internacionals, és una mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb què compartim el planeta.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

‘EL FERRO A TRAVÉS DE LA HISTÒRIA’

Exposició dels guanyador i finalistes del 1r Concurs Fotogràfic “El ferro a través de la història”, per conèixer els museus i els monuments de l’itinerari europeu de la Ruta del Ferro dels Pirineus. Per tot el poble. Ordino.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

En aquesta nova exposició, l’artista J. M. Martin Kala convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. Aquesta exposició es presenta juntament amb la instal·lació “Moment per a parar i reflexionar”.

L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 30 de març.

tracking