Televisió

'Fallout' escalfa motors

A manca d’un mes per a l’estrena, l’esperada sèrie d’Amazon Prime Video basada en la popular saga de videojocs desvela nous detalls a través d’un tràiler.

'Fallout' escalfa motors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’un primer tràiler estrenat a final de l’any passat, Fallout, la sèrie d’Amazon Prime Video basada en la saga de videojocs de Bethesda, s’aproxima a l’esperada estrena el pròxim 11 d’abril. Quan queda tot just un mes per a l’esdeveniment, un nou tràiler ens demostra com s’ha traslladat l’univers postapocalíptic de l’Erm dels jocs a la petita pantalla, mantenint-se fidel en estètica i en esperit a una de les llicències més estimades pels amants de l’oci electrònic.

Adaptant una de les millors sèries de videojocs de tots els temps, Fallout és la història dels qui tenen i els qui no tenen en un món en el qual ja gairebé no queda res a tenir. 200 anys després de l’apocalipsi, els amables habitants dels luxosos refugis nuclears es veuen obligats a tornar a l’infern irradiat que els seus avantpassats van deixar enrere, i se sorprenen en descobrir un univers increïblement complex, alegrement estrany i altament violent.

La sèrie ve afavorida per dos noms propis i responsables de la productora Kilter Films, Jonathan Nolan i Lisa Joy, pares de Westworld a HBO. Nolan s’ha encarregat de dirigir els primers tres episodis.

Els plans de Fallout són ambiciosos, ja que els productors consideren que hi ha material per tirar endavant moltes temporades. A més, també han assegurat que, d’una forma o una altra, la ficció televisiva pot ser considerada com un Fallout 5, és a dir, com una nova entrega de la saga de videojocs.

La sèrie està protagonitzada per Ella Purnell, Aaron Moten i Walton Goggins en els papers principals, i compta amb un repartiment estel·lar pel que fa a actors secundaris, entre els quals cal destacar Kyle MacLachlan (Twin Peaks) i Zach Cherry (Severance).

tracking