Prediccions del Zodíac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Àries Les teves passions avui estaran elevades ja que les energies emocionals de la configuració celestial t'influiran. És un bon dia per expressar la teva amistat i afecte per les persones que t'importen. A la feina, convida els teus assistents a dinar i mostra'ls quant aprecies el seu esforç. A la llar, porta la teva família o la teva parella a sopar fora i digues-los com signifiquen molt per a tu.

Taure Si avui t'envoltes de només persones significatives a la teva vida, una sensació contagiosa de felicitat t'envairà. Amb l'energia celestial en funcionament, serà bo per a tu submergir-te en una situació social on passin grans coses. L'energia alegre del dia d'avui us portarà a assistir a concerts musicals, ajuntar-vos amb amistats, o sortir a passejar per la vostra ciutat.

Bessons Avui sentiràs una urgència poderosa de complir amb tots els teus vells somnis i metes per poder sentir-te lliure de perseguir-ne de noves. Sobtadament tindràs a la teva disposició noves eines per poder fer això realitat. També sentiràs un fort desig de vincular-te més directament amb la teva parella, o si actualment no hi ha ningú que compleixi aquesta funció a la teva vida, fes l'esforç de trobar-lo. L'energia astral us ajudarà a aconseguir gairebé qualsevol cosa. Aprofiteu l'oportunitat!

Cranc Els canvis positius a la teva feina seguiran ja que l'energia astral actual aporta avenços, noves metes, noves amistats i nous interessos. El vostre nivell d'entusiasme estarà especialment elevat. Avantatges materials emocionants, com ara un equip d'art augmentarà la teva efectivitat i incentivarà la teva autoestima. Físicament sentiràs força i vigor, encara que has de continuar controlant el teu nivell d'estrès.

Lleó A mesura que el món al teu voltant canvia, i les institucions antigues s'ensorren, sentiràs una mica d'aprensió sobre això. La resistència al canvi és una cosa que tots alguna vegada enfrontem, especialment quan pot ocasionar agitació a les nostres vides, però són canvis contra els que no hauries de lluitar. Hauries de fer-los treballar a favor teu ja que hi ha poques oportunitats com aquesta. Aprofita!

Verge L'energia celestial del dia d'avui us farà pensar en tornar a estudiar. Els teus horitzons mentals s'expandeixen i els voldràs aprofitar el màxim possible. Consideraràs la possibilitat d'adquirir més educació formal, o educació informal com a classes nocturnes o tallers. També hi ha la possibilitat que planegis unes vacances, potser a un lloc llunyà, inusual i exòtic.

Balança Els problemes que has intentat solucionar s'evaporaran a l'aire de sobte, aportant-te una tranquil·litat que mai vas pensar obtenir. No tindràs gaire certesa del que t'espera, però la teva seguretat i l'optimisme estan prou forts perquè puguis enfrontar gairebé qualsevol cosa. La influència de l'alineació planetària probablement aporti canvis a la teva vida, però segurament els donis la benvinguda. Hi ha noves vivències al camí. Treu tot el profit que puguis!

Escorpí Una nova sensació incrementa la teva llibertat i la teva independència, que combinades amb l'ús expandit de noves tecnologies, t'ubicarà en una direcció diferent de la que has estat seguint. Treure el millor dels teus talents i expandir els teus horitzons conduirà a augmentar els teus ingressos. L'energia astral actual possiblement canviï la teva vida d'una manera o altra. Deixa't emportar!

Sagitari La informació disponible a través de la tecnologia de comunicació moderna et farà contemplar la possibilitat de canvis al teu estil de vida, i probablement a la teva professió. Els objectius d'amics i grups d'afiliació seran de gran influència. La influència de l'alineació planetària obrirà nous interessos intel·lectuals i idees addicionals per posar-les a funcionar a favor teu. Tot i això, posa el teu esforç. No permeteu que la resistència s'interposi en el vostre camí.

Capricorn L'alineació astral promet un futur optimista pel teu signe. Nous amics, noves metes i nous rumbs a explorar apareixeran a l'horitzó. També tindràs bona sort inesperadament. Els teus talents intuïtius, espirituals i materials continuaran millorant, i descobriràs camins pràctics per utilitzar-los i així millorar el teu estil de vida. No tinguis por de millorar dia a dia.

Aquari L'energia celestial vessarà la seva influència sobre la teva vida, i possiblement vivencies una nova sensació de companyonia i unitat en totes les teves relacions, des d'aquesta persona especial a la teva vida, fins a la teva família, amics íntims, col·legues i companys de feina. "Estem en això tots plegats", significarà més per a tu ara que el que significava abans. Si heu pensat a formar una nova societat, ja sigui de negocis o sentimental, és el moment de fer-ho.

Peixos El teu principal enfocament està donat en l'equilibri i la independència, i per aconseguir aquestes coses, hauràs de fer canvis a la teva professió, realitzant noves associacions, i redefinint els teus punts focals intel·lectuals. Tot i que desitges aquestes coses, però, hauràs de lluitar contra tu mateix o mateixa. No et deixis vèncer ni et resisteixis. L'energia astral actual us aportarà moltes oportunitats que no voldreu perdre.

tracking