Televisió

L'adeu dels pirates

La comèdia ‘Nuestra bandera significa muerte’, cancel·lada per HBO, no tindrà continuïtat en cap altre portal tot i els esforços tant del creador com dels fans

L'adeu dels pirates

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Jenkins, el creador de Nuestra bandera significa muerte, considerada una de les millors sèries d’HBO Max, ha estat durant setmanes intentant trobar una nova llar per a la seva ficció. Malgrat el prematur èxit d’aquesta proposta i el suport de Warner al llarg de la segona temporada, serà impossible, ara com ara, poder assistir a una nova tanda de capítols. HBO va decidir cancel·lar-la ara fa dos mesos i, des d’aleshores, cap plataforma de la competència ha volgut adquirir-ne els drets. El suport dels fans i els esforços del mateix Jenkins han estat insuficients.

A Warner no li va tremolar el pols. A principi d’aquest any, HBO va decidir posar punt final a aquesta ficció de pirates –una comèdia que posava l’accent en una absurda tripulació de navegants–, deixant el recorregut de la producció en tot just dues entregues.

Basada en una història real, la sèrie recreava la vida de Stede Bonnet, un terratinent del segle XVIII que, cansat de la vida de senyor, va decidir llançar-se a l’aventura. Però la proposta audiovisual no va quallar. El públic va lluitar per la continuïtat de Nuestra bandera significa muerte amb diferents campanyes en línia, i David Jenkins ha estat lluitant aquests dos mesos per a finalitzar la sèrie en un altre portal de streaming.

“Hem arribat al final del camí”, ha indicat el creatiu a través de les xarxes socials. Jenkins ha especificat que ha mantingut reunions i negociacions amb diverses cadenes de cara a trobar una nova llar per a la seva tripulació després de la dolorosa cancel·lació d’HBO, però que les converses no han prosperat. “Us vull agrair als fans una campanya que s’ha fet notar en tota la indústria. Només ens queda afrontar la pèrdua”, afegia. La sèrie quedarà, com tantes altres, inconclusa.

tracking