Agenda

Les races humanes no existeixen... aleshores, per què existeix el racisme?

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Les races humanes no existeixen... aleshores, per què existeix el racisme?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘EL TELER DAURAT: EL TEU ESPAI, LA TEVA VEU’

Parlarem amb el comunicador Sergi Mas sobre comunicació i incertesa. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘LES RACES HUMANES NO EXISTEIXEN... ALESHORES, PER QUÈ EXISTEIX EL RACISME?’

La ciència, sobretot gràcies a la genètica, va demostrar a final del segle passat que les races humanes no existien. No hi havia cap raó empírica que justifiqués separar la població humana en grups racials. Hora: 19.30 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

LLETRES

CLUB DE LECTURA: ‘ESMORZAR AL TIFFANY’S’

Coincidint amb el centenari del naixement del reconegut novel·lista Truman Streckfus Persons, més conegut com a Truman Capote, analitzem una de les seves obres emblemàtiques portada al cinema, Esmorzar al Tiffany’s. Es tracta d’una petita joia literària que per si sola ja hauria pogut consagrar el gran èxit i l’aclamació de l’autor nord-americà. Hora: 19 h. Biblioteca comunal. Encamp.

EXPOSICIONS

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

En aquesta nova exposició, l’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. Cabòries, les meves... escultures i pintures, juntament amb la instal·lació: Moment per a parar i reflexionar. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició de pintura d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

‘EXPERIMENTANT LA MARQUETERIA’

Mostra de treballs de marqueteria dels alumnes de restauració de l’Escola d’art d’Andorra la Vella, una tècnica decorativa aplicada als mobles i treballada amb xapes de fusta. La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’abril.

tracking