Televisió

Misteris galàctics

Disney+ anuncia per al 4 de juny l’estrena de ‘The Acolyte’, la sèrie de ‘Star Wars’ més enigmàtica. Lee Jung-jae (‘El juego del calamar’) encapçala el repartiment.

Misteris galàctics

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Si una cosa ha demostrat la marca de Star Wars és que solament està esgotada depenent de qui vulgui recrear l’univers de ficció creat per George Lucas el 1977. Només cal veure com, després d’El libro de Boba Fett i Obi-Wan Kenobi, Tony Gilroy va meravellar amb Andor, que servia al seu torn de preqüela de Rogue One. I, en aquest terreny, s’acosta el projecte més enigmàtic sortit de Lucasfilm: The Acolyte, que Disney+ ha anunciat que es podrà veure a partir del 4 de juny.

Els motius perquè la sèrie cridi l’atenció són bàsicament tres. Hi ha la creadora, Leslye Headland, que ja va entusiasmar la crítica amb la comèdia Russian Doll. També cal ressaltar el repartiment, que compta amb actors tan interessants com Lee Jung-jae (El juego del calamar), Jodie Turner-Smith (Ana Bolena), Manny Jacinto (The Good Place) o Dafne Keen (La materia oscura). I, finalment, també és interessant el marc temporal en el qual tindrà lloc la història: el final de l’Alta República, un període explorat en els còmics vinculats a la saga galàctica, però que encara no s’ha vist a la petita pantalla.

The Acolyte és un thriller de misteri que, segons informa Lucasfilm, portarà els espectadors a explorar els secrets més foscos de l’univers i l’aparició dels poders del Costat Fosc durant els últims dies de l’Alta República. Un mestre jedi, amb l’ajuda de la seva padawan, investigarà els crims, però s’adonaran que s’enfronten a unes forces més sinistres del que podien imaginar.

L’Alta República és el període comprès entre 300 i 82 anys abans de l’ascens de l’Imperi. La República Galàctica es trobava en una època de bonança, els jedi mantenien la pau i l’equilibri i el govern encara estava en fase d’expansió i exploració dels Territoris de la Vora Exterior.

tracking