Agenda

'Conspiranoia'. 64a Temporada de teatre

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Conspiranoia'. 64a Temporada de teatre

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

TEATRE

‘CONSPIRANOIA’. 64A TEMPORADA DE TEATRE

En aquesta comèdia dramàtica, uns amics interpel·len una amiga que creu que la Terra és plana. Els personatges descobriran trets de la seva personalitat que mai abans s’havien imaginat tenir. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

LLETRES

DIA DE LA POESIA

Durant l’acte previst intervenen parelles de voluntaris per la llengua que recitaran diferents poemes. La jornada d’enguany també es complementarà amb un espectacle protagonitzat per l’Esbart Sant Romà i Lluís Cartes, que exposarà davant del públic el seu treball Poetes. Hora: 19.30 h. Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

‘HOTEL MÄRCHEN’

La presentació del llibre la farà el dissenyador i gestor cultural Pere Moles i l’autora del llibre, Laura Lladó. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

JORNADES

DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

Encamp commemorarà el Dia mundial de l’aigua amb una jornada de portes obertes a l’estació de tractament d’aigua potable (ETAP) de les Pardines. L’activitat es farà el 20 i 21 de març i comptarà amb visites guiades gratuïtes. Hora: de les 14.30 a les 18.00. ETAP de les Pardines. Encamp.

CONFERÈNCIES

12È CONGRÉS MUNDIAL DE TURISME DE NEU, MUNTANYA I BENESTAR

El congrés comptarà amb més de vint ponents internacionals que exploraran les noves tendències del sector posant el focus en l’oferta d’experiències sostenibles i de benestar. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

L’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

tracking