Agenda

12è Congrés Mundial de turisme de neu, muntanya i benestar

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

12è Congrés Mundial de turisme de neu, muntanya i benestar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

12È CONGRÉS MUNDIAL DE TURISME DE NEU, MUNTANYA I BENESTAR

El congrés comptarà amb més de vint ponents internacionals que exploraran les noves tendències del sector posant el focus en l’oferta d’experiències sostenibles i de benestar. Hora: de 9 a 18 h. Enjoy Andorra! Visita ludotècnica a Encamp.

CURSOS I TALLERS

CURSOS D’AQUAREL·LA BOTÀNICA

Aprofundeix en el món de l’aquarel·la botànica i captura la bellesa dels detalls de les plantes. Aprèn a representar amb precisió la flora mitjançant pinzells i colors subtils. Hora: 17.30 h. Biblioteca. Canillo.

‘COM ESCRIURE UN MICRORELAT’

Curs per a infants de 10 a 14 anys. A càrrec d’Elena Aranda. Hora: de 10 a 13 h. Biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

TEATRE I DANSA

‘UN ANEGUET MULTICOLOR’, DE LA CIA. NS DANSA

Un conte ballat que ens parla d’un personatge: l’aneguet lleig. Jardí de la biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

MÚSICA

CONCERT DE VIBRAND

La banda interpretarà els temes que més t’agraden d’artistes com Sting, Beatles, Stevie Wonder, Nina Simone, James Brown, Aretha Franklin i Bruno Mars, entre molts altres, d’una manera sorprenent. Hora: 21.30 h. Hotel Sant Gothard. La Massana.

EXPOSICIONS

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

L’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

tracking