TElevisió

Max, el 21 de maig

El servei, fruit de la fusió d’HBO Max i Discovery+, confirma la data d’arribada a Europa. Andorra, Espanya i Portugal, entre els primers països on es podrà veure.

Max, el 21 de maig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 21 de maig és la data triada perquè HBO Max es converteixi en Max en bona part del territori europeu. La nova plataforma audiovisual de Warner Bros. Discovery, que ja funciona als EUA i a l’Amèrica llatina, integrarà l’oferta d’entreteniment del canal Discovery i, a través d’una subscripció prèmium, els esdeveniments esportius d’Eurosport, inclosos els Jocs Olímpics de París 2024.

La companyia audiovisual ha inclòs Andorra, Espanya i Portugal, al costat de països del centre i el nord d’Europa, entre els primers territoris on el servei podrà veure al vell continent. Posteriorment, a partir del juny, arribarà a França, Bèlgica, els Països Baixos i Polònia. Quan finalitzi aquest desplegament, Max estarà disponible en 25 països a Europa i a 65 arreu del món.

JB Perrette, president i CEO de Global Streaming & Games de Warner Bros. Discovery, va anunciar ahir aquestes novetats en el marc del festival de televisió Series Mania, que se celebra a Lilla (França). L’executiu també va aprofitar per comunicar la data d’estrena de la segona temporada de La casa del dragón: arribarà a Max a tot Europa el 17 de juny.

Hi haurà diferents plans de subscripció, tot i que els preus no s’han anunciat encara. La modalitat estàndard permetrà l’ús de dos dispositius simultàniament i fins a 30 descàrregues sense connexió. La prèmium, fins a quatre dispositius i cent descàrregues. Així mateix, la plataforma ha confirmat que els clients subscrits amb la promoció del 50% seguiran gaudint-la al nou portal.

Pel que fa al complement d’esports, es pagarà a part i oferirà cobertura dels principals esdeveniments, com els Grand Slam de tennis, les voltes ciclistes, el circuit de Le Mans i els senyals lineals en directe d’Eurosport 1 i 2.

tracking