Agenda

'La Ventafocs, el musical dels 50'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'La Ventafocs, el musical dels 50'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA ‘LA VENTAFOCS, EL MUSICAL DELS 50’

Dotze de la nit: la Ventafocs perd la sabata que la Fada Madrina li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de l’últim curs. En Sam, el catcher de l’equip de beisbol de l’institut, coneix una noia misteriosa de la qual queda bojament enamorat. Hora: 17.30 h. Auditori del Palau de Gel d’Andorra. Canillo.

TEATRE I DANSA

CLÉMENTINE & LISARD

Clémentine Télesfort (França) i Lisard Tranis (Catalunya) són intèrprets i creadors de dansa contemporània. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

‘L’ODISSEA DEL RIURE PERDUT’

Al país de Bufilàndia ha desaparegut el riure. El Rei Pepet i el seu bufó inicien el viatge per recuperar-lo i tornar l’alegria al seu poble. Comença l’aventura! Un viatge ple d’humor i fantasia! Hora: a les 17 h i a les 18.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

TALLER DE COSTURA AMB MÀQUINA DE COSIR

Gaudeix de la millor manera amb música en directe en un Irish Pub ple d’encant i un fantàstic ambient al bell mig de la Massana! Hora: 21.30 h. Hotel Màgic. La Massana.

‘CENT COSES QUE HAS DE SABER D’ANDORRA’

La biblioteca comunal ens proposa un taller molt participatiu per aprendre o augmentar els nostres coneixements sobre Andorra. Amb Arnau Colominas i Maria Cucurull. Hora: 17 h.

Biblioteca comunal del Pas. Encamp.

‘CREA EL TEU OU SOSTENIBLE’

Et convidem a crear el teu propi ou de Pasqua utilitzant materials sostenibles i reciclats. Hora: de les 16 a les 17 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

VISITES

VISITA GUIADA A LA INSTAL·LACIÓ ‘JARDÍ FLOTANT’

La creadora andorrana Mireia Tarrés farà una visita guiada a la instal·lació artística Jardí Flotant a l’Hotel Roc Blanc. Hora: 18.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

L’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

tracking