Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les persones sovint t'han dit que tendeixes a ser una persona força possessiva. És per això que necessites ser una parella amb qui sentis completa seguretat. Quan la trobes, no la deixes escapar! L'energia celestial d'aquest dia t'ajudarà a posar una mica de fe a la teva parella. La teva relació estarà molt millor així.

Taure Avui tindràs alguns dubtes emocionals que potser necessiten una resposta. Atesa la configuració planetària d'avui, sentireu que necessiteu atendre els problemes de les vostres relacions. Realment t'has compromès amb la parella? Pren la teva parella la relació seriosament? És possible que vulguis estar novament al punt de partida, ja que aquests dubtes importants no semblen molestar-te.

Bessons Ets molt sensible a la seguretat emocional de les persones que t'envolten. L´orientació d´aquest dia et donarà l´oportunitat d´analitzar detingudament les motivacions que et porten a ser tan sensible a les necessitats alienes. Penses prou en tu? Només per una vegada, no t'agradaria estar totalment sola al teu propi món? Encara que sigui per un dia?

Cranc En general, no t'agrada que t'esgotin. Avui tindràs tot el temps del món per pensar la millor manera d'utilitzar el teu temps i energia. El dia d'avui us ajudarà a pensar ja sigui a canviar alguns dels vostres hàbits, oa canviar una situació que no és tan agradable com solia ser.

Lleó Potser encara no t'has adonat com n'és d'important la independència per a tu. Però no has estat darrerament fent coses pel teu compte sense consultar-ho amb els teus companys de feina primer? Algunes persones es poden haver sentit una mica ignorades, cosa que aporta tensió entre vosaltres. Una mica de treball en equip mai no fereix ningú. Fins i tot pots utilitzar lajuda daltres persones de tant en tant.

Verge Avui, el dia t'ajudarà a reconciliar-te amb el món on vius. Ara, és responsabilitat teva cooperar en la construcció del teu futur amb els altres. Potser estiguis poc feliç amb un cert projecte de la feina. Aprofita aquest dia per comportar-te menor agressivament i posa una cara feliç.

Balança Heu estat treballant per a la companyia d'algú per un temps. No seria el moment de començar a pensar a començar el teu negoci? El dia d'avui us trobareu pensant en totes les possibilitats. Pots ser el teu propi cap i no hauràs de dependre de ningú sinó només de tu. Potser és el que has estat buscant durant tota la vida.

Escorpí L'energia celestial us assegurarà i ajudarà a aconseguir qualsevol negoci que tingueu a la vista. També portarà algunes preguntes sobre la vostra satisfacció amb la vostra carrera professional o escola. És un bon dia per oblidar-te de les males direccions que la teva vida ha pres en els darrers dies, i començar amb el peu dret i dirigir-te cap a on realment vols estar.

Sagitari En aquest moment, l'energia astral us empenyerà a canviar les vostres maneres de comunicar-vos amb els altres. A la feina o escola, et diran que necessites fer la teva feina més concís i explícit. Pren-te el temps necessari per definir clarament les teves capacitats i fes l'esforç per recompondre't abans de parlar o escriure qualsevol cosa.

Capricorn És possible que potser necessitis iniciar a pensar en les teves relacions laborals. T'has connectat amb certes persones a la feina sense pensar sobre els teus propis interessos. L'energia astral d'aquest dia us ajudarà a calmar-vos ia pensar les coses abans de fer-les. Per començar, perquè no intentes descobrir per quines de les teves relacions val la pena preocupar-se.

Aquari Avui et caldrà acudir al teu autocontrol per mantenir la calma i la serenitat. Necessitareu una bona dosi d'autodisciplina. A la feina, t'adonaràs que tens menys temps del que havies pensat per acabar els projectes en què estaves treballant. Encara que prosperis en situacions amb molta pressió, no t'oblidis d'analitzar-les bé i de pensar les decisions dues vegades.

Peixos A causa de la influència actual, sentiràs la necessitat d'examinar a consciència els aspectes més materials de la teva vida. Estàs on vols estar? Ets independent financerament? Experimentes massa pressió per les teves preocupacions financeres? Per què no intentes recolzar-te una mica més en el teu optimisme natural per començar amb l'aventura de la teva vida?!

tracking