Agenda

'A quarts de quinze'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'A quarts de quinze'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA ‘A QUARTS DE QUINZE’

Presentació del nou poemari de Robert Pastor i Castillo. Manel Gibert i Joan Ramon Marina acompanyaran l’autor a la presentació. Editat per Marinada Edicions. Hora: 19.30 h. Biblioteca Comunal Universitària. Sant Julià de Lòria.

CONFERÈNCIES

‘SMART COMPANIES’

La nova empresa conscient, que integra les noves tecnologies amb l’ésser humà. Amb David Calduch, conferenciant internacional i professor d’IA. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

LLETRES

‘JOSEP MARSAL PRESENTA LES SEVES MEMÒRIES’

Presentació del llibre Com un berenar a Montalarí. Records d’un fill de les Bons, les memòries de l’excònsol encampadà i exsíndic Josep Marsal Riba, obra publicada per Anem Editors. Hora: 19 h. Edifici la Valireta. Encamp.

EXPOSICIONS

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

L’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

‘INTEGRATS’

Un recull de fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies, per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, i posa el focus en invents trencadors i revolucionaris però que, malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

tracking