Agenda

Caramelles

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Caramelles

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

CARAMELLES

Cantada de Caramelles a càrrec de la Coral Casamanya i cantaires de la parròquia. Hora: 12 h. Plaça Major i recorregut pels diferents carrers. Ordino.

MÀGIA

‘MÀGIA DE PROP’

Pots gaudir d’un sopar excepcional acompanyat per la màgia de Jorge Jaime, qui s’aproparà a les taules delectant-vos dels seus jocs de màgia i endevinació. Hora: de 20 a 22 h. Blót. Canillo.

MÚSICA

‘VIBRAND EN CLAU DE SOUL’

Concert de Vibrand. Hora: 21.30 h. Hotel Màgic. La Massana.

VISITES

‘MINA DE FERRO DE LLORTS’

Aprofiteu aquests dies per entrar a la mina de ferro de Llorts que us permet descobrir el treball de la siderúrgia des del principi del segle XVII fins a la fi del segle XIX, quan era una de les activitats econòmiques més importants del Principat. Hora: de 9.30 a 17.30 h. Mina de Llorts. Ordino.

EXPOSICIONS

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDUES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

En aquesta nova exposició, l’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. Cabòries, les meves... escultures i pintures, juntament amb la instal·lació Moment per a parar i reflexionar. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

tracking