Televisió

'Euphoria', en pausa

HBO anuncia la “suspensió temporal” del rodatge de la tercera temporada de la sèrie, i n’allibera el repartiment perquè pugui treballar en altres projectes

'Euphoria', en pausa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La tercera temporada d’Euphoria queda en l’aire. Després d’anunciar els nous capítols de la sèrie com un dels seus continguts estrella de 2025, tres anys després de l’estrena del segon lliurament, HBO ha comunicat la “suspensió temporal” del rodatge i n’ha alliberat el repartiment perquè pugui participar en altres projectes.

Així ho ha revelat la companyia en declaracions oficials a Deadline, afegint que continuen treballant per tirar endavant l’esperada nova entrega i que els guions estan en procés, però sense data oficial per a l’inici de la producció.

“HBO i Sam Levinson [el showrunner] continuen compromesos per fer una tercera temporada excepcional. Mentrestant, oferim al nostre sol·licitat elenc que busqui altres oportunitats”, diu el comunicat de la companyia, que arriba després de diversos rumors sobre una possible cancel·lació d’Euphoria.

Fonts de la plataforma confirmen que estava previst que la gravació dels nous episodis comencés “d’aquí a un parell de mesos” per veure la llum el 2025, com va anunciar l’empresa el novembre passat en presentar el calendari d’estrenes. Afirmen que l’objectiu encara és estrenar la temporada 3 l’any que ve, malgrat que no hi ha data perquè arrenqui el rodatge.

Les mateixes fonts revelen que es va arribar a posar sobre la taula la possibilitat de produir una pel·lícula en lloc d’una tercera temporada, però finalment la idea de continuar aquest nou lliurament és ferm. Ara el misteri és saber quan arribaran aquests esperats nous capítols.

L’actor Colman Domingo ha estat l’últim de l’elenc a pronunciar-se, a principis de mes, sobre els retards en els plans de rodatge. “Levinson és una persona que escriu i reescriu i escriu i reescriu de nou”, va comentar sobre el procés de guió, afegint que la nova temporada giraria al voltant de qüestions existencials.

tracking