Agenda

Diada de Sant Romà de les Bons

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Diada de Sant Romà de les Bons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

‘DIADA DE SANT ROMÀ DE LES BONS’

L’església obre les portes per celebrar la tradicional diada de Sant Romà de les Bons. La missa serà oficiada per mossèn Antoni Elvira. Hora: 12 h. Església de Sant Romà de les Bons. Encamp.

EXPOSICIONS

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

‘INTEGRATS’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Les imatges integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins aquests patrimonis arquitectònics, adequant la indumentària en les escenes recreades en cada espai. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Una col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu la complexitat del món actual. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

‘SONS. ANALOGIES MUSICALS A LA PINTURA’

El so és una força omnipresent que ens acompanya, fins i tot en els moments més silenciosos. Ens transmet la vitalitat d’un univers. Museu Thyssen Andorra. Escaldes. Fins al 5 de gener.

tracking