Agenda

Presentació del llibre 'Llegir Barcelona', de David Clusellas i Codina

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Presentació del llibre 'Llegir Barcelona', de David Clusellas i Codina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

‘WORKSHOP’ DE LYRICAL JAZZ

Es tracta d’un Workshop de Lyrical Jazz que ofereix Dan Sampaio. És una activitat pensada per a alumnes a partir de 13 anys, perfecta per gaudir del treball coreogràfic d’aquest estil que combina les danses urbanes i el jazz. Hora: de les 16.00 a les 17.30 h. Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

LLIBRES

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘LLEGIR BARCELONA’, DE DAVID CLUSELLAS I CODINA

El volum explora la representació literària de la ciutat de Barcelona –alhora moderna i desencantada– a partir d’una selecció de sis novel·les actuals: dues d’expressió catalana (Mercè Ibarz i Marta Rojals), dues d’expressió castellana (Milena Busquets i Eduardo Mendoza) i dues d’expressió francesa (Mathias Énard i Grégoire Polet). Hora: 19 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘CARME MASSANA’

Amb l’arribada de la primavera, el Govern d’Andorra i el comú d’Andorra la Vella presenten l’acolorida retrospectiva de l’artista andorrana Carme Massana, dintre del cicle Trajectòries, que un cop l’any es dedica a un o una artista del país amb carrera consolidada. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 9 de juny.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Una col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

tracking