Agenda

Contacontes teatralitzat: 'D'un Litham a un Salacot'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'D'un Litham a un Salacot'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

CONTACONTES TEATRALITZAT: ‘D’UN LITHAM A UN SALACOT’

Descobreix la vida de pel·lícula d’en Kazimerz Nowak. La història d’un periodista polonès apassionat de la bicicleta que va fer de la seva afició i professió l’aventura de la seva vida. Hora: 11 h. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. TALLERS

CREACIÓ DE VENTALLS DE TEMÀTICA FLAMENCA

Per a tots els públics. Sessions dissabte: a les 11.30 hores, a les 12.30 hores, a les 16 hores i a les 17 hores. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany.

TALLER FAMILIAR DE CUINA PORTUGUESA

En el marc de l’exposició Integrats, a la sala Sergi Mas, s’ofereix un taller per a adults i infants de receptes senzilles de cuina portuguesa. Hora: 11 h. Escola d’Art. Sant Julià de Lòria.

MÚSICA

CONCERT DE PATXI LEIVA

Si necessites endorfines i bon rotllo, tenim la solució: Patxi Leiva. Diuen que és un analgèsic per a l’ànima. Hora: 21.30 h. Hotel Màgic. La Massana.

LECTURA

CLUB DE LECTURA: ‘FRANKENSTEIN O EL MODERN PROMETEU’, AMB ELENA ARANDA

Frankenstein o el modern prometeu és sense cap mena de dubte la més cèlebre de les novel·les de terror gòtic i una autèntica joia de la literatura romàntica. Descobreix de la mà de l’Elena Aranda en quin context es va escriure. Hora: 16.30 h. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

VISITES

VISITA AL COR DE LA CENTRAL FEDA

El MW Museu de l’Electricitat celebra el seu 15è aniversari amb una activitat extraordinària: la visita al cor de la central hidroelèctrica, la infraestructura energètica més important del país, que des del 1934 produeix energia a partir d’una font 100% renovable. Hora: A les 10 h i a les 12 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘CARME MASSANA’

Acolorida retrospectiva de l’artista andorrana Carme Massana, dintre del cicle Trajectòries, que un cop l’any es dedica a un o una artista del país amb carrera consolidada. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 9 de juny.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Una col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

FEDA, en una nova col·laboració amb l’ambaixada de França a Andorra i l’associació de fotoperiodisme Visa pour l’Image, es complau a presentar-vos una exposició colpidora. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 3 de novembre del 2024.

tracking