Agenda

Gala de solistes de la dansa clàssica

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Gala de solistes de la dansa clàssica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE I DANSA

GALA DE SOLISTES DE LA DANSA CLÀSSICA

Les peces més importants de la dansa clàssica. Hora: 20 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘NO HI HA SALUT SENSE SALUT MENTAL’

Taula rodona a càrrec dels doctors Carles Mur i Albert Dorca, que tractaran diferents temes relacionats amb la salut mental. Hora: 19 h. Consell General. Andorra la Vella.

‘CONSCIÈNCIA EMOTIVA I AL·LÈRGIES’

Coneix la teràpia per comprendre l’origen emocional de les al·lèrgies. Amb Salvador Vaamonde, de Centre Mosaic. Hora: 20 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘40 ANYS DE REVOLUCIÓ GENÈTICA’

Conferència a càrrec de Gemma Marfany i Nadal, catedràtica de Genètica de la Universitat de Barcelona (UB), on imparteix docència en genètica molecular, diagnòstic genètic, teràpia gènica i bioètica. Hora: 19 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

‘EXPERIMENTANT LA MARQUETERIA’

Mostra de treballs de marqueteria dels alumnes de restauració de l’Escola d’art d’Andorra la Vella, una tècnica decorativa aplicada als mobles i treballada amb xapes de fusta de diferents colors. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’abril.

‘INTEGRATS’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Les imatges integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins aquests patrimonis arquitectònics, adequant la indumentària en les escenes recreades en cada espai. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘CARME MASSANA’

Acolorida retrospectiva de l’artista andorrana Carme Massana, dintre del cicle Trajectòries, que un cop l’any es dedica a un o una artista del país amb carrera consolidada. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 9 de juny.

tracking