Televisió

Radiografia d'un crim

HBO Max estrena de sorpresa una sèrie documental “en temps real” sobre el cas de Daniel Sancho. Avui s’emet l’‘episodi zero’ i els tres restants, quan es dicti sentència.

Radiografia d'un crim

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma HBO Max estrena avui, de sorpresa, l’avançament d’una sèrie documental que investigarà “en temps real” el cas de l’espanyol Daniel Sancho, acusat de l’assassinat del cirurgià colombià Edwin Arrieta a Tailàndia. La producció, titulada El caso Sancho, arrenca avui mateix amb un episodi zero dedicat a una entrevista en profunditat a l’actor Rodolfo Sancho, pare de l’acusat. Els tres capítols restants s’emetran quan ja s’hagi dictat sentència, previsiblement a la tardor.

L’emissió de l’entrevista a Rodolfo Sancho coincideix amb l’inici del judici al tribunal provincial de Samui, que es prolongarà fins al 3 de maig i que comptarà amb la declaració de l’acusat i del seu pare el pròxim dia 25, segons el calendari fixat pel tribunal. Daniel Sancho serà jutjat per assassinat amb premeditació com a responsable de la mort d’Edwin Arrieta el 2 d’agost de 2023 a l’illa de Samui.

Tot que inicialment Sancho va confessar davant la policia de Phangan que el crim va ser premeditat, després es va declarar no culpable davant el jutge. Amb tot, sí que va acceptar el càrrec d’ocultació del cadàver, que va ser desmembrat i escampat per diversos llocs de l’illa.

El caso Sancho oferirà “un accés inèdit al desenvolupament de la investigació, des del moment de la detenció del jove espanyol fins que la justícia tailandesa dicti sentència”, i inclourà testimonis tant de persones de l’entorn de Daniel Sancho com de la víctima, segons un comunicat difós ahir per HBO Max.

Alberto Carullo, vicepresident de producció original de la plataforma per a Portugal, Espanya i Itàlia, va assegurar ahir que s’abordarà el mediàtic cas “des del màxim rigor periodístic i oferint un accés inèdit a les persones més properes a la investigació”.

tracking