Temps project

Temps project

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE I DANSA

‘TEMPS PROJECT’

Escrita el 1612, La tempesta és una de les darreres obres que va escriure Shakespeare. És la història de Pròsper, duc de Milà, apartat del seu ducat per un germà ambiciós. Refugiat en una illa en companyia de la seva filla Miranda i gràcies al poder d’Ariel, l’esperit que té al seu servei, farà naufragar el seu germà per venjar-se. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘EDUCACIÓ CONSCIENT EN L’ADOLESCÈNCIA’

Estratègies per ser mares i pares influencers positius en la seva vida. Amb Toni Escabias, coach d’adolescents i família. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

‘EXPERIMENTANT LA MARQUETERIA’

Mostra de treballs de marqueteria dels alumnes de restauració de l’Escola d’art d’Andorra la Vella, una tècnica decorativa aplicada als mobles i treballada amb xapes de fusta de diferents colors. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’abril.

‘INTEGRATS’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Les imatges integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins aquests patrimonis arquitectònics, adequant la indumentària en les escenes recreades en cada espai. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

CARME MASSANA

Amb l’arribada de la primavera, el Govern d’Andorra i el comú d’Andorra la Vella presenten l’acolorida retrospectiva de l’artista andorrana Carme Massana, dintre del cicle Trajectòries, que un cop a l’any es dedica a un o una artista del país amb carrera consolidada. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 9 de juny.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Una col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu la complexitat del món actual. Cetre d’art. Escaldes.

tracking