AGENDA

Un viatge pels cims

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Un viatge pels cims

Un viatge pels cims

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

MUSICA

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert de la coral Arpegia Vox de Toulouse. Amb la directora Rita Ibrahim i la pianista Claire Vilanova. Hora: 18 h. Església de Santa Maria del Fener. Andorra la Vella.

VISITA

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

A través d’una visita guiada de l’exposició, prendrem consciència d’aquesta realitat. Aquest és el primer pas per a dur a terme les accions necessàries per a preservar la biodiversitat, reduir el nostre impacte i viure en equilibri amb la Terra. Hora: 12 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

EXPOSICIONS

‘A ESCENA’

Recull de fotografia d’escenari de Juli Barrero. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paissatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins el 19 d’abril.

‘EXPERIMENTANT LA MARQUETERIA’

Mostra de treballs de marqueteria dels alumnes de restauració de l’Escola d’art d’Andorra la Vella, una tècnica decorativa aplicada als mobles i treballada amb xapes de fusta de diferents colors. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins el 26 d’abril.

‘DISSENY DE LÀMPADES’

Exposició de projectes dels alumnes del taller de ceràmica de l’Escola d’art del Comú. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

‘INTEGRATS’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Les imatges integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins aquests patrimonis arquitectònics, adeqeuant la indumentària en les escenes recreades en cada espai. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins el 24 de maig.

‘60È ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges m ítics de Cavall Fort com OT el bruixot, Gil Pupila i moltes altres. I com sempre, ben acompanyats de jocs i endevinalles!. Museu del Còmic. La Massana. Fins el 25 de maig.

tracking