'Conveni internacional sobre els drets de les persones amb discapacitat'

balanç 10 anys

Balanç 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘BALANÇ DELS 10 ANYS D’APLICACIÓ A ANDORRA DEL CONVENI INTERNACIONAL SOBRE ELS DRETS DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT’

Amb Jacint Risco, advocat especialista en temes socials, màster en discapacitat, autonomia personal i dependència , membre del Consell d’Administració de la CASS. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

Sessió informativa en format presencial per donar a conèixer el bàtxelor en Informàtica entre els futurs estudiants. Hora: 19 h. Sala d’actes de la Universitat d’Andorra. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘A ESCENA’

Recull de fotografia d’escenari de Juli Barrero. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

‘EXPERIMENTANT LA MARQUETERIA’

Mostra de treballs de marqueteria dels alumnes de restauració de l’Escola d’art d’Andorra la Vella, una tècnica decorativa aplicada als mobles i treballada amb xapes de fusta de diferents colors. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’abril.

DISSENY DE LÀMPADES

Exposició de projectes dels alumnes del taller de ceràmica de l’Escola d’art del Comú. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

‘INTEGRATS’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Les imatges integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins aquests patrimonis arquitectònics, adequant la indumentària en les escenes recreades en cada espai. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort com OT el Bruixot, Gil Pupila i molts altres. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

tracking