gala benèfica

gala benèfica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITA

SANT SERNI DE NAGOL

Visita nocturna a l’església de Sant Serni de Nagol. Hora: 19 h. Església de Sant Serni de Nagol. Sant Julià de Lòria.

MÚSICA

GALA BENEFICA

Gala benèfica-concert a benefici de les associacions d’animals GoSOS i Ronronejant amb les actuacions de Quim Salvat, Martha Roquett, Makuka, Mike Lion, Teresina Serra, Alys Paramà, Àlex Orona, Escola TC i Escola Líquid Dansa. Hora: 20 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

‘FLOREIX L’ART DE LA XARRANCA’

Exposició col·lectiva de primavera. Permet als visitants gaudir d’una variada mostra de l’art local. Els artistes participants en l’exposició són Rafa Contreras, Alicia Luño i Roser Casanoves, entre altres. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 25 de maig.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Els cossos naturalment bells d’Aristide Mallol o de Renoir conviuen en aquesta exposició amb les pròtesis de Cindy Sherman, el retrat oníric de René Magritte o la irònica mirada de Jeff Koons. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘INTEGRATS’

Recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Maria Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort com OT el Bruixot, Gil Pupila i molts altres. Museu del còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició dibuix i pintura El llegat del temps, de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de maig.

tracking