Sant Romà de Vila

Sant Romà de Vila

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

DIADA DE SANT ROMÀ DE VILA

La celebració començarà a les 12.00 amb la missa solemne i, posteriorment, hi haurà la ballada de sardanes i l’aperitiu. Església de Sant Romà de Vila. Encamp.

EXPOSICIONS

‘LES FLORS FLORIRAN DE LA MATEIXA MANERA’

Exposició de Rosa Mujal. Contemplarem les esplèndides flors de les nostres muntanyes. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de maig.

‘FLOREIX L’ART DE LA XARRANCA’

Exposició col·lectiva de primavera amb Rafa Contreras, Alicia Luño i Naiara Galdós, entre altres. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 25 de maig.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Els cossos naturalment bells d’Aristides Maillol o de Renoir conviuen en aquesta exposició amb les pròtesis de Cindy Sherman, el retrat oníric de René Magritte o la irònica mirada de Jeff Koons. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. Sala d’exposicions del Govern. Fins al 9 de juny.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que, malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició dibuix i pintura “El llegat del temps”, de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de maig.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

‘DES-CONNECTATS’

Mostra que repassa la trajectòria recent de l’artista andorrà Àngel Calvente, tant en la seva producció en pintura com en escultura. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 6 de juliol.

tracking