TELEVISIÓ

‘The boys’ no s’atura

Amazon Prime Video renova l’exitosa sèrie de superherois per una cinquena temporada quan falten poques setmanes per a l’estrena de la quarta, el 13 de juny.

The Boys

The Boys

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Amazon Prime Video vol més The boys. La companyia acaba de renovar per una cinquena temporada l’exitosa sèrie de superherois poques setmanes abans que s’estreni el quart lliurament, que serà el pròxim 13 de juny.

“Aquesta és una sèrie descarada i audaç que continua captivant els nostres subscriptors arreu del món”, va declarar Vernon Sanders, responsable de televisió d’Amazon MGM Studios. “Estem orgullosos d’aquesta sèrie, que s’ha convertit en una franquícia global, i estem encantats que Eric Kripke i l’equip creatiu tinguin més històries per explicar a tots els fidels seguidors”, va afegir.

The boys és una de les sèries més populars de Prime Video i se situa en el top 10 del rànquing d’estríming de Nielsen cada vegada que hi ha nous episodis disponibles.

“Des de la seva estrena, fans de tot el món s’han unit a The boys en aquest viatge salvatge”, va ressaltar la presidenta de Sony Pictures TV, Katherine Pope. “No podríem estar més orgullosos dels nostres productors, guionistes, repartiment i equip, que donen vida a aquesta genial bogeria”.

En els episodis que arriben al juny, Victoria Neuman (Claudia Doumit) està més a prop que mai del Despatx Oval, tot i que segueix sota el control de Homelander (Antony Starr). Butcher (Karl Urban), al qual només li queden uns mesos de vida, ha perdut el fill de Becca i el seu lloc com a líder dels nois després que la resta del grup s’afartés de les seves mentides. Tot i això, hauran de trobar la manera de treballar junts i salvar el món.

Els membres del repartiment que tornen per a la quarta temporada també inclouen Jack Quaid, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie i Cameron Crovetti, mentre que Susan Heyward, Valorie Curri i Jeffrey Dean Morgan s’uneixen a l’elenc.

tracking