La Sisena extinció

La Sisena extinció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

VISITA A ‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Prendrem consciència d’aquesta realitat. Aquest és el primer pas per dur a terme les accions necessàries per preservar la biodiversitat, reduir el nostre impacte i viure en equilibri amb la Terra. Hora: 12 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

TEATRE

‘MELANCOLIA’

Melancolia de Juanma Casero parla de tres germanes que cerquen el millor camí per retrobar-se, tot i que a vegades vulguin sentir-se lluny les unes de les altres. Hora: 19 h. Espai escènic La Feréstec. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

CLÀSSICAND 2024

La 2a edició de CLÀSSICAND inclourà des de concerts de cambra fins a música de cinema a l’aire lliure i dansa contemporània. Sota la direcció artística de Joan Anton Rechi, l’equip del certamen ha enllestit un programa eclèctic que amplia el seu cartell i s’obre al talent del país. A diversos espais. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Una col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu la complexitat del món actual.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. Sala d’exposicions del Govern. Fins al 9 de juny.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició de dibuix i pintura El llegat del temps de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de maig.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella.

tracking