AGENDA

'Deteriorament cognitiu en esclerosi múltiple'

Deteriorament cognitiu en esclerosi múltiple

Deteriorament cognitiu en esclerosi múltiple

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘DETERIORAMENT COGNITIU EN ESCLEROSI MÚLTIPLE’

El deteriorament cognitiu és una complicació comuna en l’esclerosi múltiple que afecta aproximadament el 70% dels pacients i té un impacte significatiu en la seva qualitat de vida. Cerqueda i Ramió explicaran quins són els símptomes, com poden afectar la vida quotidiana i quins són els factors que influeixen en l’afectació cognitiva. Hora: 18.30 h. Edifici Creand. Andorra la Vella.

TALLERS

‘EL TRIANGLE ARQUETIP DE LA CONDUCTA HUMANA. EL MAG, L’EMPERADOR I EL SUMME SACERDOT’

Utilitzarem els quatre asos del tarot i la numerologia per esbrinar la naturalesa del nostre mag interior amb un dinamisme interactiu i decrets curatius. Hora: de les 19 a les 21 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineix les formes de les obres de Carme Massana. Sala d’exposicions del Govern. Fins al 9 de juny.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició de dibuix i pintura El llegat del temps de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de maig.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que, malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Els cossos naturalment bells d’Aristide Mallol o de Renoir conviuen en aquesta exposició amb les pròtesis de Cindy Sherman, el retrat oníric de René Magritte o la irònica mirada de Jeff Koons. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny

‘DES-CONNECTATS’

Mostra que repassa la trajectòria recent de l’artista andorrà Àngel Calvente, tant en la seva producció en pintura com en escultura. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 6 de juliol.

tracking