'On the nature of rabbits' Pontus Liedberg & Stockholm 59ª North'

classicand

classicand

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘ON THE NATURE OF RABBITS’. PONTUS LIEDBERG & STOCKHOLM 59º NORTH CLÀSSICAND 2024

En la segona edició del Classicand, la dansa està representada per la prestigiosa companyia sueca Stockholm 59° North. Formada per ballarins del Royal Swedish Ballet, realitzen dansa de primera classe d’una manera emotiva.

TEATRE

‘COTIS’

Espectatre teatral en to de comèdia. La vida de barri en un bar de mercat. Hora: 21 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

CONFERÈNCIES

‘QUÈ SON I PER QUÈ SERVEIXEN LES CONSTEL·LACIONS FAMILIARS’

Xerrada a càrrec de Silvia Severino, psicoterapeuta sistèmica. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘CARME MASSANA’

A través d’un recorregut temàtic, els visitants podran delectar-se amb els paisatges, les flors, els interiors, les figures, i fins i tot les pintures abstractes de Massana. Hora: 19.30 h. Sala d’exposicions del Govern. Fins al 9 de juny

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Els cossos naturalment bells d’Aristide Mallol o de Renoir conviuen en aquesta exposició amb les pròtesis de Cindy Sherman, el retrat oníric de René Magritte o la irònica mirada de Jeff Koons. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que, malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

tracking