Festival esbart Valls del Nord

Festival esbart Valls del Nord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA 

FESTIVAL ESBART VALLS DEL NORD

Festival Esbart Valls del Nord –petits, infantils i juvenils. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

MÚSICA

ONCA I VOCALISTES - CLÀSSICAND

Espectacle de músisca, llums de colors i aigua al voltant de les fonts de la Rotonda d’Andorra la Vella.

CONCERTS DEL CICLE DE PRIMAVERA DE L’INSTITUT DE MÚSICA

Concerts finals de nivell mitjà de l’Institut de Música dels alumnes David Francome (saxo), Antoni Serra (flauta) i Begoña Márquez (flauta). Hora: 11, 12 i 13 h. Sala d’exposicons del Govern. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

UNITS CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

L’escola andorrana de 2a ensenyança de Santa Coloma obre les portes amb la celebració d’una festa per recolzar la investigació d’aquesta malaltia minoritària que afecta cada any nens del país. Hora. 10.30. Escola Andorrana de Santa Coloma.

ACTIVITATS

BICICLETADA POPULAR APRÈN A RODAR

Reivindiquem l’espai públic per a la bici amb una pedalada per a tots els públics, amenitzada amb música i espectacles. Hora: 11 h. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

HIPNOSI PER DEIXAR DE FUMAR

Amb hipnosi es deixa de fumar sense síndrome d’abstinència, ansietat i sense engreixar-se. Hora: de 9 a 12 h. Centre Mosaic. Andorra la Vella.

CURS D’AUTOEVOLUCIÓ I SANACIÓ

Temes referents a la consciència i evolució personal, així com fer una completa sanació energètica. Hora: de 9.30 a 13.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

tracking