Club de lectura

Club de lectura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

CLUB DE LECTURA

L’activitat comptarà amb els dos autors dels llibres, Arturo Daussà (La sorpresiva cabaña) i Luis Ángel de Pablo (Tú, elegido por los dioses). Hora: 19 h. Biblioteca comunal. Encamp.

CONFERÈNCIES

‘INSPIRA I ACTUA: EL PODER DEL VOLUNTARIAT EN LA JOVENTUT’

Vine a conèixer el projecte de voluntariat jove amb la Creu Roja i fes la tapa solidària a la nostra terrassa. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CURSOS I TALLERS

‘LES DADES PER A L’EMPRESARI: L’OR DE 18.50 BLOC 2’

Immersos en l’era del big data i davant l’expansió de la intel·ligència artificial, les dades han esdevingut la febre de l’or de 1850. Però, totes les dades són or? Amb Paula Rodó. Hora: 18 h. Smart Coworking. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘ALFONS VALDÉS’

Aquesta exposició està dedicada al nostre planeta i a les galàxies que conformen el Cosmos, un tema que sempre ha interessat a l’artista. L’Instituciona, Parc Central. Andorra la Vella.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Una col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu la complexitat del món actual. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

‘L’ART EN LA TÈCNICA’

Una exposició de l’escola d’Art de Sant Julià de Lòria i els seus alumnes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 25 de juny.

‘FLORS FANTASMES’

Invitació a contemplar la naturalesa transitòria de la vida, representada per les flors que, tot i la seva bellesa, tenen una vida curta. La Capsa, espais de creació. Ordino.

tracking