TELEVISIÓ

Desenllaç sorprenent

‘The Boys’, una de les sèries més exitoses d’Amazon Prime Video, finalitzarà amb la cinquena temporada, tal com ha revelat el ‘showrunner’ Erik Kripke.

The boys

The boys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Boys afronta la recta final. Així ho ha declarat el showrunner Eric Kripke. Poques hores després d’anunciar que tenia “un final en ment” per a la sèrie, el guionista ha sorprès amb un comunicat en què anuncia que la cinquena temporada serà la darrera.

“La temporada cinquena serà la temporada final! Sempre va ser el meu pla”, ha dit Kripke a través de la xarxa social X (abans Twitter). Cal recordar que Amazon va donar llum verda a la renovació de The Boys ara fa tot just un mes.

El comunicat pren de sorpresa no tan sols per l’èxit de la franquícia, convertida en un dels grans reclams de Prime Video gairebé des que va començar, sinó també pel fet que durant la promoció de la quarta tanda d’episodis, que es va estrenar ahir a la plataforma, s’havia descartat un desenllaç pròxim de la història.

El 2020, el showrunner va calcular un total de cinc temporades per a l’adaptació del còmic homònim de Garth Ennis i Darick Robertson. No obstant això, en una entrevista a SFX Magazine, el productor executiu es va apressar posteriorment a matisar aquestes declaracions i, aparentment, menysprear aquelles estimacions inicials. Ho feia fent broma amb la durada de la seva anterior sèrie, Sobrenatural, que va acabar tenint un total de 15 temporades.

En concret, va dir que “soc, sense exagerar, la pitjor persona de la història a l’hora de predir quant hauria de durar una sèrie. Ningú a la història de la indústria de l’entreteniment s’ha equivocat més que jo, que vaig anar d’entrevista en entrevista assegurant que creia que Sobrenatural hauria d’acabar després de la cinquena temporada”. Així les coses, afirmava que “estaria boig d’especular quantes temporades hauria de tenir qualsevol sèrie”.

tracking