El piano verde de Kioto

El piano verde de Kioto

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘EL PIANO VERDE DE KIOTO'

Presentació del llibre amb l’autor, Jaime Aragón, i Bru Noya (Periodista). Hora: 19.30 h. Biblioteca comunal universitària. Sant Julià de Lòria.

CONFERÈNCIES

‘EL TELER DAURAT. EL TEU ESPAI, LA TEVA VEU’

Entrevistarem Joan Planes, fundador de Fluidra: de petita empresa familiar a multinacional de l’Ibex-35. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CURSOS I TALLERS

‘COSTURA CREATIVA PER A TOTS’

Costura creativa per a tots - Customització i “visible mending”. Hora: de 18 h a 20 h. La Capsa, espais de creació. Ordino.

LLETRES

‘UN CURSO MONSTRUOSO’, DE PATRICIA VERDEJO

L’autora Patricia Verdejo presentarà i signarà el seu primer llibre, Un curso monstruoso, al Fòrum de la Fnac. Hora: 18.30 h. FNAC Andorra. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

‘L’ART EN LA TÈCNICA’

Una exposició de l’escola d’art de Sant Julià de Lòria i els seus alumnes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 25 de juny.

‘FLORS FANTASMES’

Invitació a contemplar la naturalesa transitòria de la vida, representada per les flors que, tot i la seva bellesa, tenen una vida curta. La Capsa, espais de creació. Ordino. Fins al 28 de juny.

‘SONS. ANALOGIES MUSICALS A LA PINTURA’

La pintura ens convida a escoltar els sons del món: la remor de les converses al port de Martí i Alsina, de les confidències de les cosidores de Barrau, de la vibració del color d’Amat. Museu Carmen Thyssen. Fins al 5 de gener.

tracking