Les vacances somiades

Les vacances somiades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘LES VACANCES SOMIADES’

Espectacle de fi de curs del grup d’introducció a l’espectacle de La Capsa, espais de creació. Hora: 19 h. ACCO-Andorra Congrés Centre. Ordino.

TALLERS

‘LA INTEL·LIGÈNCIA DE LES FLORS’

Taller interactiu i lúdic sobre les flors de primavera del nostre país i la seva intel·ligència, que descobrirem a través del joc. Per a tot el públic. Biblioteca. Canillo.

CONFERÈNCIES

‘ELS BENEFICIS DELS OLIS ESSENCIALS’

Descobreix el poder de la natura per a tu, la teva família, les teves mascotes, la teva llar, inclús per les teves plantes, amb Susanna Fernández. Hora: 18.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘L’ART EN LA TÈCNICA’

Una exposició de l’escola d’art de Sant Julià de Lòria i els seus alumnes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 25 de juny.

‘FLORS FANTASMES’

Invitació a contemplar la naturalesa transitòria de la vida, representada per les flors que, tot i la seva bellesa, tenen una vida curta. La Capsa, espais de creació. Ordino. Fins al 28 de juny.

EXPOSICIÓ D’ALFONS VALDÉS

Aquesta exposició està dedicada al nostre planeta i a les galàxies que conformen el Cosmos, un tema que sempre ha interessat l’artista. L’Institucional Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 30 de juny.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

‘ARTIGATS BY LAIKA’

Com a les nou vides del gat, aquesta exposició s’embarca en un viatge a través de les nou escenografies que representen el gat a l’art i a la il·lustració al llarg de la història. Amb fins benèfics per al refugi d’animals de Laika. Antiga Fàbrica de Paraires i Teixidors (antiga fàbrica de llanes). Escaldes-Engordany.

tracking