Sant Joan

Sant Joan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

SANT JOAN

Recollida de la Flama del Canigó a Casa la Vall. Recorregut: baixada amb relleus, corrent des d’Andorra la Vella fins a la plaça de la Germandat. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

FESTES I TRADICIONS

FESTA MAJOR DE SISPONY

9 h: Vertical al pic de Carroi

17 h: Peca la Pallassa

19 h: sardanes populars i xocolatada.

Poble de Sispony. La Massana.

CREMADA DE FALLES I FESTA DEL POBLE

19 h: recollida de la Flama del Canigó a Casa de la Vall.

22.30 h: cremada de la falla tradicional al barri del Puial.

23 h: cremada de falles a càrrec dels Fallaires d’Andorra la Vella i del barri del Puial.

24 h: encesa de la foguera a la plaça Guillemó, a càrrec dels Fallaires d’Andorra la Vella. Ball de bruixes a càrrec de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i fi de festa amb el grup el Pony pisador (folk). Coca i Moscatell. Diversos llocs de la parròquia. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

‘L’ART EN LA TÈCNICA’

Una exposició de l’escola d’Art de Sant Julià de Lòria i els seus alumnes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 25 de juny.

‘FLORS FANTASMES’

Invitació a contemplar la naturalesa transitòria de la vida, representada per les flors que, tot i la seva bellesa, tenen una vida curta. La Capsa, espais de creació. Ordino. Fins al 28 de juny.

‘SONS. ANALOGIES MUSICALS A LA PINTURA’

La pintura ens convida a escoltar els sons del món: la remor de les converses al port de Martí i Alsina, les confidències de les cosidores de Barrau, la vibració del color d’amat. Museu Carmen Thyssen. Fins al 5 de gener.

‘DESCONECTATS’

L’Espai Caldes reobre les portes amb una mostra que repassa la trajectòria recent de l’artista andorrà Àngel Calvente, tant en la seva producció en pintura com en escultura. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 6 de juliol.

tracking