Desperta la teva creativitat

Desperta la teva creativitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘DESPERTA LA TEVA CREATIVITAT’

Activitat entorn l’exposició L’art en la tècnica de l’Escola d’Art. Hora: de 19 a 21 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

CURSOS I TALLERS

COSTURA CREATIVA

Costura creativa per a tots. Fem un punt de llibre. Hora: de 17.30 a 19.30 h. La Capsa, espai de creació. Ordino.

LLETRES

‘LES AVENTURES DE PLOMET’

Presentació del llibre infantil Les aventures de Plomet, de Mariona Bessa. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Inauguració: 19.30 h. Sala d’Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘L’ART EN LA TÈCNICA’

Una exposició de l’escola d’Art de Sant Julià de Lòria i els seus alumnes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 25 de juny.

‘FLORS FANTASMES’

Invitació a contemplar la naturalesa transitòria de la vida, representada per les flors que, tot i la seva bellesa, tenen una vida curta. La Capsa, espais de creació. Ordino. Fins al 28 de juny.

‘DESCONECTATS’

L’Espai Caldes reobre les portes amb una mostra que repassa la trajectòria recent de l’artista andorrà Àngel Calvente, tant en la seva producció en pintura com en escultura. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 6 de juliol.

ALFONS VALDÉS

Aquesta exposició està dedicada al nostre planeta i a les galàxies que conformen el Cosmos, un tema que sempre ha interessat a l’artista. L’institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 30 de juny.

ARTIGATS BY LAIKA

Com a les nou vides del gat, l’exposició s’embarca en un viatge a través de les nou escenografies que representen el gat a l’art i a la il·lustració al llarg de la història. Amb fins benèfics per a Laika. Antiga Fàbrica de Paraires i Teixidors. Escaldes. Fins al 30 de novembre.

tracking