Flors fantasmes

Flors fantasmes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITA

‘LAURÈDIA, UN PATRIMONI NATURAL DE LA UNESCO’

Visita guiada de l’exposició al carrer Laurèdia, un patrimoni natural de la UNESCO amb Jaume Riba i Àlex Tena. Hora: 19 h. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

CONFERÈNCIES

‘ART I MÚSICA AMB LLUÍS CARTES’

Lluís Cartes, músic i compositor andorrà, s’encarregarà de seguir amb el cicle de conferències sobre el discurs musical de SONS. Analogies musicals a la pintura. Hora: 19 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany.

ESMORZARS TERTÚLIA

Sigues present en el podcast d’intel·ligència artificial i posa’t al dia. Amb professionals de la IA. Hora: 9 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘L’ÚS DE LA GENÈTICA EN LA PREVENCIÓ I EL TRACTAMENT PERSONALITZAT DE MALALTIES’

Conferència amb la Dra. Marina Riera, gerent d’ADN Institut. Presentat per Elisa Muxella d’abf-phenotype. Hora: 18.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘FLORS FANTASMES’

Invitació a contemplar la naturalesa transitòria de la vida, representada per les flors que, tot i la seva bellesa, tenen una vida curta. La Capsa, espai de creació. Ordino. Fins al 28 de juny.

ALFONS VALDÉS

Exposició dedicada al nostre planeta i a les galàxies que conformen el cosmos, un tema que sempre ha interessat l’artista. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 30 de juny.

‘DES-CONNECTATS’

Mostra que repassa la trajectòria recent de l’artista andorrà Àngel Calvente, tant en la seva producció en pintura com en escultura. Espai Caldes. Escaldes. Fins al 6 de juliol.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

L’exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

tracking