Laboratori de les arts

Laboratori de les arts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

EXPOSICIONS

‘DES-CONNECTATS’

Mostra que repassa la trajectòria recent de l’artista andorrà Àngel Calvente, tant en la seva producció en pintura com en escultura. Espai Caldes. Escaldes. Fins al 6 de juliol.

‘EXPERIMENTAL’

Mostra dels projectes elaborats durant el curs de projecte fotogràfic d’autor. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 23 d’agost.

‘VITRINA ARTÍSTICA’

Exposició al vestíbul del Museu Carmen Thyssen. Fins al 25 d’agost. Escaldes-Engordany.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Exposició guanyadora de més de quinze premis i nominada en nombrosos certàmens internacionals, és una mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. NW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 3 de novembre.

ACTIVITATS

‘TAULA RODONA’

Reviu la inscripció de la vall del Madriu-Perafita-Claror a la llista del Patrimoni Mundial amb els seus protagonistes. Hora: 19 h. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella.

‘CURS D’ESCULTURA ORGÀNICA’

Presentació i explicació del procés de treball. Elaboració de composicions escultòriques amb tècnica del mitjó. Construcció de peces. Evolució del procés de construcció de peces amb globus. Hora: de les 10 a les 14 i de les 16 a les 19 h. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

‘LABORATORI DE LES ARTS’

Activitats formatives d’arts plàstiques, música, dansa i teatre. Adreça a infants d’entre 6 i 12 anys. Horaris: de 9.30 h a 17.30. Sant Julià de Lòria. Fins al 5 de juliol.

tracking