minigolf

minigolf

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

40è FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ ANDORRA /ESCALDES-ENGORDANY

19 h. The Chromatic XXS beatband by Llibert Fortuny. Plaça Coprínceps. Escaldes

EXPOSCIONS

‘CERCA INTERIOR’

Des de fa uns anys, la Mireia Tarrés ha centrat la seva activitat pictòrica en la tècnica de l’aquarel·la, una eina que li permet jugar amb les transparències i amb l’aigua, oferint-li una gran llibertat d’expressió. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de juliol.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

‘ARTiGATS’

Com a les 9 vides del gat, aquesta exposició s’embarca en un viatge a través de les 9 escenografies que representen el gat en l’art i la il·lustració al llarg de la història. Amb fins benèfics per al refugi d’animals de Laika. Antiga fàbrica de Paraires i Teixidors. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘GRAVATS QUE REINTERPRETEN LES PINTURES DE SANTA COLOMA’

Petita mostra, a la recepció de l’Espai Columba, de l’obra de Mar Garcia Olmo formada per gravats que reinterpreten les pintures de Santa Coloma. Espai Columba. Andorra la Vella. Fins al 31 de desembre.

ACTIVITATS INFANTILS

‘EL MINIGOLF’

El minigolf artesanal més original del món. Fet de fusta i amb enginys i sorpreses que posaran a prova les habilitats de grans i petits. Hora: de 18 a 21 h. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

tracking