AGENDA

Observació astronòmica nocturna, amb Joan Pujol

Observatori

Observatori

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA NOCTURNA, AMB JOAN PUJOL

L’astrònom Joan Pujol, amb la seva experiència i equipament, farà una observació nocturna de la Lluna i altres astres en un mirador magnífic com és el port d’Envalira. Hora: 21.30 h. El Pas de la Casa. Encamp.

CINEMA

CINEMA A LA FRESCA AMB LA PEL·LÍCULA ‘LA GRAN BELLESA’

Porta una manta i el teu pícnic, i vine a gaudir de la proposta de cinema als museus que hem preparat per a aquest estiu. Hora: 22 h. Farga Rossell. La Massana. Entrada gratuïta.

MÚSICA

CONCERT DE MANUEL FERNÁNDEZ: ‘2 KILÓMETROS DE BONBDAD’

Manuel Fernández presenta el seu pròxim disc, 2 kilómetros de bondad, amb influències com Bon Iver, Sufjan Stevens i José González Manuel, creant una atmosfera molt íntima. Hora: de 22.30 h. La Fada Ignorant. Andorra la Vella.

CONCERT VIBRAND MUSIC

Balla i canta a ritme de les cançons que més t’agraden a ritme de rock, disco i soul, interpretades d’una manera sorprenent. Hora: 20.30 h. Prat del Pi. Canillo.

DANSA

ESPECTACLE DE DANSA ‘DONES D’AIGUA’ / NITS D’ESTIU ALS MUSEUS

Espectacle que uneix la dansa i el teatre i que et permetrà tornar a viure la llegenda d’Engolasters. Descobreix la història d’un poble engolit per les aigües i trasllada’t a un món oníric, en què les dones d’aigua fan bugada durant la nit fins que surt el sol. Hora: a les 19 h i a les 19.45 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘CERCA INTERIOR’

Des de fa uns anys, la Mireia Tarrés ha centrat la seva activitat pictòrica en la tècnica de l’aquarel·la, una tècnica que li permet jugar amb les transparències i amb l’aigua, oferint-li una gran llibertat d’expressió. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de juliol.

tracking