Can titella

Can titella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

A RITME D’ESTIU INSTAL·LACIÓ ‘CAN TITELLA’ AMB GALIOT TEATRE

Espai lúdic i de creació amb titelles on trobarem: teatrets de guant, ombres xineses, titelles de fil i de tija, del canut, de sobretaula, de dit, caixes de fusta de grans dimensions amb ninots sorpresa i un espai de creació i construcció amb titelles. Hora: de 18 h a 21 h. Plaça Rocacorba. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS

NITS D’ESTIU ALS MUSEUS-VISITA NOCTURNA ALS NUCLIS DE VILA I ENCAMP

Sota la llum de la lluna anirem a descobrir els racons més emblemàtics i les esglésies més desconegudes de la parròquia: Sant Romà de Vila i Sant Marc. Hora: 21 h. Encamp.

DANSA

COLORS DE MÚSICA

Un estiu molt top. Colors de música. Dansa Tragineres de pulsions. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘CERCA INTERIOR’

Des de fa uns anys, Mireia Tarrés ha centrat la seva activitat pictòrica en la tècnica de l’aquarel·la, una tècnica que li permet jugar amb les transparències i amb l’aigua, oferint-li una gran llibertat d’expressió. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de juliol.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

‘ARTiGATS’

Com a les nou vides del gat, aquesta exposició s’embarca en un viatge a través de les nou escenografies que representen el gat a l’art. Antiga Fàbrica de Paraires. Escaldes. Fins al 30 de novembre.

tracking