Track Track

Track Track

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘TRACK A TRACK’

Dos grans artistes han estat contractats a la mateixa hora i s’hauran de posar d’acord per compartir escenari i situacions inesperades. Veniu a gaudir d’un espectacle de pallassos, fresc i molt divertit, pensat per fer riure nens i nenes, pares i mares! Hora: 18 h. P

ACTIVITATS INFANTILS

‘A RITME PIRATA’ CONTACONTES

A l’illa més petita del món, només s’hi arriba dins la panxa d’una balena. A l’illa més petita del món, hi viuen set pirates, es barallen, canten i ballen. Vens? Hora: 18 h. Biblioteca Comunal Universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julilà de Lòria.

VISITA

‘VISITA A L’EIX COMERICAL I EL PATRIMONI’

Podrem captar l’ambient animat de les botigues, especialment si hi ha molta activitat. Després, ens endinsarem en el centre històric per explorar les places i els carrers empedrats, que ens transportaran a una altra època. Hora: 10 h. Andorra la Vella.

‘VISITA TEATRALITZADA ELS (MÉS) FRESCOS DE SANTA COLOMA’

Avui és dia de visita, els turistes i els curiosos esperen amb impaciència l’inici de la visita guiada pels indrets més especials: Espai Columba, església, carrers... Hora: 18 h. Santa Coloma. Andorra la Vella.

TEATRE I DANSA

DAN SAMPAIO

Vine a gaudir de les danses urbanes amb Dan Sampaio! Hora: de 18 a 19.30 h. Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

NITS OBERTES

Concert de Guillem Pérez. Hora: 21 h. Plaça de Llorts. Ordino.

EXPOSICIONS

‘CERCA INTERIOR’

Des de fa uns anys, Mireia Tarrés ha centrat la seva activitat pictòrica en la tècnica de l’aquarel·la, una tècnica que li permet jugar amb les transparències i amb l’aigua, oferint-li una gran llibertat d’expressió. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de juliol.

tracking