la passadora

la passadora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA 

‘LA PASSADORA’

La passadora és la novel·la signada per la Laia Perearnau i explica la història d’una dona que arriscava la vida per ajudar a travessar la frontera pels Pirineus en el context de la 2a Guerra Mundial, lluitant contra la Gestapo, els nazis i el masclisme. Hora: 19 h. Farga Rossell. La Massana.

FESTES I TRADICIONS

FESTA MAJOR D’ESCALDES-ENGORDANY

Festa major de la parròquia amb activitats infantils, tallers, repartiment de coca i molta música. Diferents espais de la parròquia. Escaldes-Engordany.

FESTA MAJOR DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

18 h Obertura de la Festa Major amb la inauguració de l’exposició ‘Geganats i gegantons: tradició i folklore lauredià’, cercavila de foc i concerts. Diferents espais de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

MÚSICA

POOL PARTIES

Closing amb Retroceso Andorra by David + Joyse Oleart + Joyse. Hora: de 17 a 22 h. Anyós Park. La Massana.

VISITA

CONSELL GENERAL

Visita al Consell General emmarcada dins del programa d’activitats d’estiu per a la gent gran d’Encamp. Hora: 10 h. Plaça del Consell. Encamp.

EXPOSICIONS

‘CERCA INTERIOR’

Des de fa uns anys, Mireia Tarrés ha centrat la seva activitat pictòrica en la tècnica de l’aquarel·la, una tècnica que li permet jugar amb les transparències i amb l’aigua, oferint-li una gran llibertat d’expressió. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de juliol.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

tracking