vibrand

vibrand

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSAT DEL DIA

VIBRAND

Gaudeix amb tot el ritme de l’estiu amb un concert de blues, rock, jump i swing. Hora: 19.30 h. Restaurant Giberga. La Massana.

PAI NAI PROJECT

Música en viu amb Pai Nai Project. Hora: 20 h. Blót. Canillo.

FESTES I TRADICIONS

FESTA MAJOR DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Festa major de la parròquia amb activitats infantils, tallers, cercavila i molts concerts. Diferents espais de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS

XXXIV CONCURS DE GOSSOS D’ATURA

Canillo torna a formar part del calendari del Campionat de concursos de gossos d’atura dels Països Catalans. Canillo.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Recull de catorze instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Borda Cal Paleta. Escaldes-Engordany. Fins al 10 d’agost.

‘FLAMES: TRANSFORMACIÓ I REGENERACIÓ A MERITXELL’

En aquesta exposició, Conxita Boncompte mostra obres pictòriques i escultòriques dedicades a la devoció a les verges i, més concretament, a la verge de Meritxell. Santuari Nostra Senyora de Meritxell. Canillo. Fins al 31 de desembre.

‘CERCA INTERIOR’

Des de fa uns anys, la Mireia Tarrés ha centrat la seva activitat pictòrica en l’aquarel·la, una tècnica que li permet jugar amb les transparències i amb l’aigua i li ofereix una gran llibertat d’expressió. El món natural és la seva principal font d’inspiració i transforma la impressió estètica que li causa en el motor creador de la seva obra pictòrica. L’Institucional Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de juliol.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow, i presenta també altres artistes destacats d’aquest moviment. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

tracking