Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOST DEL DIA

'INTEGRATS'

Instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Borda Cal Paleta. Escaldes-Engordany. Fins al 10 d’agost.

FESTES I TRADICIONS

FESTA MAJOR DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

11.30 h Missa

12 h.Tradicional passa

12.30 h Ballada de sardanes

13.30 h Ball Cerdà

18 h Ball de la Dama Blanca

20 h Concert. Els amics de les Arts

21.15 h Animació de carrer

22.30 h Concert Figa Flawas

23.30 h Ràdio xou

24 h Nit de versions amb Coco

02.15 h Ràdio Xou

EXPOSICIONS

‘CERCA INTERIOR’

Des de fa uns anys, Mireia Tarrés ha centrat la seva activitat pictòrica en l’aquarel·la, una tècnica que li permet jugar amb les transparències i amb l’aigua i li ofereix una gran llibertat d’expressió. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de juliol.

‘MARK RYDEN. SURREALISME POP I ART LOWBROW’

Aquesta exposició se centra principalment en l’evolució de la trajectòria artística de Mark Ryden, figura icònica del lowbrow. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 2 de novembre.

‘ELS ANYS 80. LA BENEDICCIÓ DEL CAOS’

Exposició que mostra el panorama ampli i versàtil a través de manifestacions pictòriques, fotogràfiques, escultòriques, gràfiques i, fins i tot, de moda. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 5 d’octubre.

‘DISSENYS HABITATS’

Proposa una ressonància entre els treballs de dos grans fotògrafs, Helena Almeida (Lisboa, 1934 - Sintra, 2018) i Chema Madoz (Madrid, 1958), mostrant alguns elements clau dels seus processos creatius. Espai Caldes. Escaldes.

TEATRE I DANSA

‘CAP A L’ARC IRIS’

Colors de música. Dilluns de dansa. Cap a l’Arc Iris. Rosa Mari Herrador i Maximiliano Sandford. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

tracking